Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с резервоара и сензора за дъжд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с резервоара и сензора за дъжд

1. Колеги незнам дали е нормално но вчера ми направи впечатление, че когато отворих капачката на резервоара беше направил вакуум. При вас случвало ли се е и ако е кажете ми къде се намира отдушника на резервоара?
    2. Кажете как да активирам сензора за дъжд?

Да това е нормално!
    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Първоначално публикувано от aMoHuaK
      Да това е нормално!
      Кажете ми как да си активирам сензора за дъжд-как се настроива да работи

Comment

Ами както си пускаш степените за автоматично (със закъснение). На ръчката първата степен, за скоростта на закаснението е "ауто", тоест използваш сензора за дъжд.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от bo
          Ами както си пускаш степените за автоматично (със закъснение). На ръчката първата степен, за скоростта на закаснението е "ауто", тоест използваш сензора за дъжд.
          мерси за напъствието ти помогна ми много

Comment

по какво се разбира, че има сензор за дъжд?
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

зад огледалото е, от външната страна на стаклото се вижда, ако има..
              sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
              ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Working...
              X